Bez obzira da li koristite naše posebne usluge, svaki najam kod Carrus Rent-a-Car je specijalan, jer sadrži osnovne nivoe kvalitete, ispod kojih nikad ne idemo. Svaki najam uključuje neograničenu kilometražu, a sva vozila su opskrbljena sa automatskim klimama, tako da Vam možemo garantirati ugodnu vožnju na vrućim ljetnim danima, kao i topao interijer na niskim temperaturama. Vozilo preuzimate potpuno očišćeno, sa punim rezervoarom goriva, tako da vožnja od samog sklapanja ugovora može da krene!
 
 
 
Hyundai i30 cw   Hyundai i20
 
 
Oznaka CW kratica je za Crossowerwagon. Ovaj karavan odlikuju besprijekorna kvaliteta izrade i tradicionalna pouzdanost, visoka razina sigurnosti, štedljivi motori, udobnost, moderan dizajn te vrhunske vozne osobine, uz dodatak još prostranijeg i većeg prtljažnika. Novo u ponudi: pored našeg standardnog modela, nudimo i najnoviji model Hyundai i30cw!
 
 
 
 
i20 je kreiran tako da zadovoljava sve potrebe koje jedan gradski automobil treba da ima, ali da pri tome ne manjka udobnosti i komfora koje posjeduje veliko vozilo. Dodatna odlika ovog vozila jesu moderni evrospki stil i dizajn, ekonomičnost i naravno jedna od najnižih emisija CO2.
 
 
Hyundai i30   Hyundai i30 RED full oprema
 
 
Dizajniran i  proizveden u Evropi sa ciljem da nadmaši konkurente u svim usporedbama, zadovoljiti će ukus i najzahtjevnijih vozača. i30 nije više prosječno mainstream vozilo, pa će tako svaka vožnja sa ovim vozilom biti primjećena a za Vas udobna, zabavna i dinamična.
 
 
 
 
Stara kvaliteta, novi dodaci! Hyundai i30 sa full opremom: od kožnih sjedala, kožnog volana, entertainment funkcija, automatskom klimom i poboljšanim unutrašnjim dizajnom!
 
 
Opel Corsa   Škoda Fabia
 
 
Opel Corsa je zaista vozilo za svakoga i za sve prilike. Sa jedne strane savršeno malo za gradsku vožnju a sa druge nudi dovoljno prostora za ugodno porodično punovanje!
 
   
 
 
Za Škodu Fabiu se zaista može reći da je all-around vozilo te se na neki način prilagođava svom vozaču. Od jednostavne ležerne vožnje po gradu do dalekih putovanja za sve je spremna!
 
   
Ford Focus   Ford Fiesta
 
 
Ako vjerujete da je putovanje bitno koliko i sama destinacija, onda ćete odmah zavoljeti Ford Focus! Dizajn Focus-a je samouvjeren i savremen. Mislimo da ćete voljeti udobnu kabinu, sa intuitivnim, ergonomičnim kontrolama i to toliko da će vam se činiti kako su putovanja postala prekratka.
 
   
 
 
Fiesta je živi primjer svega što je inspirativno u dizajnu danas. Ikone današnjeg dizajna uticale su na svaku liniju i detalj, od Fiestinog oblika, dinamične vanjštine, do sofisticirane unutrašnjosti. I tehnologija u kabini je inovativna, kao najnaprednija elektronika danas.
 
   
Hyundai H-1   Dacia Sandero Stepway
 
 
Hyundai H-1 nudi smišljeno opremljenu unutrašnjost koja nudi brojne pogodnosti, prostor za prtljag te primjeran komfort i za najzahtjevnije ljude. Mogućnosti za prevoz i putovanja su neograničeni sa ovim modelom!
 
   
 
 
Sandero Stepway ima stil koji poziva na avanturu i slobodu. Njegov spoljni izgled je obogaćen i naglašen zaštitnim letvicama, krovnim nosačima, i dr. Stepway ide još dalje zahvaljujući specifičnoj opremi koja mu daje još dinamičniji izgled. Da bi odgovorio na vaše želje za bijegom u nepoznato, Sandero Stepway ima prostranu, udobnu i modularnu unutrašnjost, zahvaljujući najprije zadnjoj klupi.
 
   
Cijena najma vozila:
Cijena najma vozila varira u odnosu na izabrani model i vrijeme trajanja najma. Kako bismo Vam mogli dati tačan podatak o visini cijene, molimo Vas da nas kontaktirate preko našeg kontakt formulara.

Prikazane slike modela vozila ne moraju odgovarati pravom izgledu u ponudi. Detaljnije na upit.
 
 
 
 
 
Carrus d.o.o. Mostar - Rent-a-Car
Mostarskog bataljona b.b.
88000 Mostar, BiH
Tel.: +387 (0)61 343 552
E-mail: info@carrus.ba
 
Sva prava su pridržana. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje sadržaja ove stranice bez dozvole izdavača
Webmaster: Mersad Đonko